Juodgrūdžių aliejus

14,45 €

Ekologiškas juodgrūdžių aliejus Olmuhle Solling, 100ml

Smulkiau

Užsisakykite telefonu
8 655 59992
Turite klausimų? Skambinkite! (nuo 8:00 iki 17:00)

Kokybės garantija
Prekėms suteikiama 14d. grąžinimo garantija*

Pinigų grąžinimo garantija
Jeigu mūsų prekė Jums netiks arba nepatiks, grąžinsime visus pinigus!

Apie prekę

Natūralus šalto spaudimo juodgrūdžių (arba juodojo kumino) aliejus naudojamas mitybai pagerinti, kosmetikoje ir liaudies medicinoje.

Šalto spaudimo juodgrūdžių (lot. Nigella Sativa) aliejus. Nerafinuotas ir nedezodoruotas. Augalas labiausiai būdingas Egiptui ir Sirijai. 

Kadangi dominuoja polinesočiosios riebiosios rūgštys, aliejus gana jautrus temperatūrai. Nešildyti daugiau nei iki 90°C.

Kartoko, aštroko, graužiančio į kmyną šiek tiek panašaus skonio. Vartojamas mitybai praturtinti (apie 1 arbatinį šaukštelį per dieną). Kosmetikoje naudojamas jautrios, sudirgusios, niežtinčios, sausos, suskeldėjusios, pleiskanojančios odos priežiūrai. 

Maistinė vertė (100 g) 3700 kJ/900 kcal: 100 g riebalų: sočiųjų riebalų rūgščių 15 g, mononesočiųjų - 24 g, polinesočiųjų - 61 g.

Laikyti tamsioje vėsioje vietoje.

Egipte užaugintas, Vokietijoje sertifikuotas ekologiškas produktas.

Atsiliepimai

Klientų komentarų kol kas nėra.

Parašyti atsiliepimą

Juodgrūdžių aliejus

Juodgrūdžių aliejus

Ekologiškas juodgrūdžių aliejus Olmuhle Solling, 100ml

Parašyti atsiliepimą