Tea Tree Oil

17,50 €

Tea Tree Oil, 30ml

Smulkiau

Užsisakykite telefonu
8 655 59992
Turite klausimų? Skambinkite! (nuo 8:00 iki 17:00)

Kokybės garantija
Prekėms suteikiama 14d. grąžinimo garantija*

Pinigų grąžinimo garantija
Jeigu mūsų prekė Jums netiks arba nepatiks, grąžinsime visus pinigus!

Apie prekę

  • Mirtenių (lot. Melaleuca) aliejus išgaunamas ne iš arbatžolių, o iš mirtenių medžių ir krūmokšnių lapelių. Jie auga Malaizijoje ir Pietryčių Azijoje. Aliejinis tirpalas labai koncentruotas, todėl gali būti naudojamas tik išoriškai. Tačiau net ir taip vartojant reikia būti atsargiems, ypač tiems, kieno oda jautri. 

    Mirtenių aliejaus savybes šiuolaikinis mokslas pirmą kartą ištyrė ХХ amžiaus pradžioje. Tyrimais nustatyta, kad jo antiseptinės savybės 100 kartų stipresnės negu karbolio rūgšties, tačiau jis žmogui nepavojingas. 1937 m. buvo nustatyta dar viena nuostabi šio aliejaus savybė – kraujas ar kitos organinės kilmės medžiagos jo antiseptines savybes sustiprina 10–20 %. 

    Šiuo metu mirtenių aliejus vartojamas kaip plataus poveikio antiseptinė priemonė. Amerikiečių mokslininkai atkreipia dėmesį, kad „šis antiseptikas, pasižymintis antibakteriniu, priešgrybeliniu ir priešuždegiminiu poveikiu, gali įveikti beveik visas ligas – nuo piktšašių pakaušyje iki kojų nagų grybelio“. Šio aliejaus sudėtis – pačios gamtos subalansuota 50 aktyvių odą gydančių komponentų kombinacija (monoterpenai, diterpenai, cineolas, viridiflorenas, B-terpineolas, L-terpineolas). 

    Mirtenių aliejus efektyviai veikia sergant ūmiais ir lėtiniais odos uždegimais. Aliejus turi regeneruojamąjį poveikį, mažina sudirginimą, tinimą, niežėjimą, paraudimą, pūlingą bėrimą, spuogus. Kosmetologijoje vartojamas kaip riebios odos priežiūros priemonė, taip pat pleiskanoms ir karpons naikinti, nuo plaukų slinkimo. Lengvai prasiskverbdamas mirtenių aliejus veikia tiek odos paviršiuje, tiek vidiniame (interderminiame) sluoksnyje, tiek kiekvienos gyvos ląstelės viduje. 

    Aliejus nepakeičiamas sergant odos ligomis: psoriaze, alerginiu dermatitu, egzema, impetigo (bakterine odos infekcija), pedikulioze, įkandus vabzdžiams. Įdomu tai, kad mirtenių aliejus veikia tik patologiškai pakitusias odos vietas, gerina ląstelių augimą ir atsinaujinimą. Ilgai ir efektyviai veikia net ir parazitų (utėlių, erkučių) paveiktą odą. 

    Kadangi mirtenių aliejus turi savybę veikti tik pažeistas audinio vietas, jis sėkmingai naudojamas esant raumenų, sąnarių pažeidimams, patempimams, susipjausčius, gydo mėlynes ir nudegimus. Puikiai slopina skausmą, dezinfekuoja pažeistą vietą, gydo žaizdas, ypač pūlingas. Slopindamas įvairių mikroorganizmų, bakterijų, grybelių veikimą, mirtenių aliejus veikia kaip baktericidinė ir priešgrybelinė priemonė. 

    Šilta vonia su keliais lašais mirtenių aliejaus atpalaiduos, sustiprins gyvybines galias ir imunitetą. Sudėtis: 100 % išvalytas pražangialapių mirtenių aliejus.
  • Sudėtis: 100 % išvalytas pražangialapių mirtenių aliejus.

Atsiliepimai

Klientų komentarų kol kas nėra.

Parašyti atsiliepimą

Tea Tree Oil

Tea Tree Oil

Tea Tree Oil, 30ml

Parašyti atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: